Retourneren

Als uw bestelling niet conform verwachting is dan hebt u het recht om een overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst te ontbinden.

Indien u de bestelling wilt retourneren verzoeken we u per e-mail (info@silverday.nl) contact op te nemen met onze klantenservice om de retourzending aan te kondigen.

U dient hierbij uw volledige naam, factuurnummer en artikelnummer/productnaam te vermelden.

Na de aanmelding en ons antwoord moet de consument zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen het product ook daadwerkelijk terug sturen. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van uw retourzending voor een goede bescherming tijdens het transport. Het ongebruikte product moet terug worden verzonden in zijn originele verpakking samen met het retourformulier die u hieronder kunt downloaden. De retourzending dient voldoende te zijn gefrankeerd.

Hou er rekening mee dat het geretourneerde artikel zich in een originele toestand moet bevinden. Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en opnieuw als 'nieuw' verkocht kan worden.
Wanneer de toestand van het artikel door gebruik is verslechterd, behouden we ons het recht voor om het artikel niet terug te nemen en het in rekening te brengen.

Download hier het retourformulier

Ons retour adres is:

Silverday
Bakkerdreef 2
2252 TH Voorschoten

Na ontvangst storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. 
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode waarmee u heeft betaald.

De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Mochten producten bij retourneren beschadigd zijn, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
  • *Op producten die specifiek voor een klant besteld, gemaakt, gegraveerd of aangepast worden, kan de klant geen aanspraak maken op retour. 
  • *I.v.m. hygiënische redenen kunnen oorstekers en oorbellen niet worden geretourneerd.

 
Leuk dat je op Silverday.nl komt shoppen! Ga je voor een optimale shoppingervaring? Klik dan op 'cookies accepteren' Veel shopplezier! :-)